Κασάνο: «Δεν έχω κοιλιά, θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Κασάνο: «Δεν έχω κοιλιά, θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Αντόνιο Κασάνο εξέφρασε την επιθυμία του να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο τρελο... Κασάνο είναι εδώ καλύτερος από ποτέ! Και θέλει να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα! Αυτό δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στην Corriere dello Sport με τον 35χρονο Ιταλό να τονίζει ότι η φυσική του κατάσταση παραμένει η ίδια από τη στιγμή που προπονείται κάθε μέρα σαν να αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Κοίτα με, δεν έχω κοιλιά και ζυγίζω 85 κιλά. Ζυγίζω το ίδιο όπως και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Προπονούμαι δύο φορές τη μέρα στο γήπεδο. Είναι ακόμα ποδοσφαιριστής βασικά γιατί πάω κάθε μέρα για προπόνηση, αλλά ακόμα δεν έχω δεχθεί κάποια εξαιρετική πρόταση. Όλος ο κόσμος πιστεύει πως δεν μπορώ να τα καταφέρω. Δεν είναι αλήθεια. Τώρα δουλεύω περισσότερο από πριν και αν προκύψει κάποια ευκαιρία που με χαροποιεί θα είμαι έτοιμος. Κουράστηκα να αισθάνομαι πως ζυγίζω 20 κιλά περισσότερο», σχολίασε ο Κασάνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα