Λάτσιο τεσσάρων αστέρων (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Λάτσιο τεσσάρων αστέρων (vid)

bet365

Η Λάτσιο επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, συντρίβοντας με 4-0 στο Ολίμπικο την Κροτόνε, και μείωσε την διαφορά από την πρώτη τετράδα.

Η Λάτσιο ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ματς και ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό ο Λουίς Αλμπέρτο ανάγκασε τον Κόρντατζ σε εντυπωσιακή επέμβαση. Οι γηπεδούχοι έδειχναν ορεξάτοι, αλλά μετά το τέταρτο η Κροτόνε κατάφερε να παγώσει τον ρυθμό και παραλίγο να δημιουργήσει προβλήματα στον Στρακόσια με την κεφαλιά του Τρότα που κατέληξε λίγο πάνω από την εστία.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο ο Παρόλο έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ιντζάγκι μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στο γκολ και μόλις στο 47' ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς εέφτασε κοντά στο 1-0 αλλά ο Κόρντατζ είπε εντυπωσιακά όχι. Η πίεση αυξανόταν και τελικά στο 55' ήρθε το γκολ όταν ο Ιμόμπιλε έκανε την επέλαση από τα αριστερά και την κατάλλλη στιγμή εβγαλε την μπαλιά στον Λουκάκου ο οποίος σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα τόσο με τον Λουίς Αλμπέρτο (59' δοκάρι), Μάρουσιτς (72') Ιμόμπιλε (73'). Τελικά, στο 78' ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά έκανε το 2-0 διώχνοντας το όποιος άγχος τελειώνοντας την υπόθεση - νίκη. Κάπου εκεί η Κροτόνε το παράτησε εντελώς με αποτέλεσμα στο τελευταίο πεντάλεπτο να έρθουν άλλα δύο γκολ από τους Λούλιτς (86') και Φελίπε Άντερσον (89') για να πάρει το σκορ διαστάσεις θριάμβου.

Οι ενδεκάδες

Λάτσιο: Στρακόσια, Πάτρικ, Ντε Φράι, Γουάλας, Μάρουσιτς, Παρόλο, Μούρτζια (66' Λούκας), Λουκάκου, Λουίς Αλμπέρτο (83' Φελίπε Άντερσον), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (66' Λούλιτς), Ιμόμπιλε.

Κροτόνε: Κόρντατζ, Σαμπιρίζι (84' Φαραονί), Τσεκερίνι, Αγέτι, Μαρτέλα, Ροντέν, Μπαρμπέρις, Μαντραγκορα, Τρότα, Μπούντιμιρ (84' Σίμι), Στόιαν (65' Τόνεφ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα