Τορίνο - Νάπολι 1-3

Gazzetta team
Τορίνο - Νάπολι 1-3

bet365

Η Νάπολι άνοιξε το δώρο της... Ουντινέζε, την άμυνα της Τορίνο τρεις φορές (1-3) και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A. Επιασε Μαραντόνα ο Χάμσικ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A μετά την ήττα της Ιντερ από την Ουντινέζε και με νίκη 1-3 σε βάρος της Τορίνο, επέστρεψε στην πρώτη θέση της κούρσας για το Scudetto. Οι Vesuviani χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να ανοίξουν το σκορ και το έκαναν με τον Καλιντού Κουλιμπαλί ύστερα από εκτέλεση κόρνερ για να γράψει το 0-2 στο 25' ο Ζιενλίνσκι ύστερα από μπαλιά του Ζορζίνιο που έκοψε την άμυνα της Granata. Το τρίτο γκολ ήταν ξεχωριστό καθώς ο Μάρεκ Χάμσικ σκόραρε με σουτ ύστερα από πάσα του Μέρτενς και με αυτό ο Σλοβάκος εκτός από το 0-3 έγραψε και ιστορία καθώς έπιασε στην πρώτη θέση και τα 115 τέρματα, τον απόλυτο μύθο, Ντιέγο Μαραντόνα. Ο Αντρέα Μπελότι μείωσε για την Τορίνο με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως πέρα από το 1-3 η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο και η Νάπολι πανηγύρισε σημαντική νίκη.

Τορίνο (Σίνισα Μιχαϊλοβιτς): Σιρίγκου, Μπουρδίσο, Ντε Σιλβέστρι, Μολινάρο, Ν' Κουλού, Ρινκόν, Βαλντιφιόρι (46' Λιάγιτς), Μπαζέλι, Ιάγο Φαλκέ (78' Εντέρα), Μπελότι, Μπερενγέρ (65' Νιανγκ).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Αλμπιόλ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Χισάι, Χάμσικ (83' Ρογκ), Αλαν, Ζιενλίνσκι (70' Ινσίνιε), Ζορζίνιο (76' Ντιαβαρά), Καγιεχόν, Μέρτενς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα