Επίσημο: Ακυρο της UEFA στην Μίλαν

Επίσημο: Ακυρο της UEFA στην Μίλαν

Gazzetta team
Επίσημο: Ακυρο της UEFA στην Μίλαν

bet365

Ασχημα μαντάτα για την Μίλαν καθώς η UEFA ανακοίνωσε ότι απέρριψε το πλάνο εξυγίανσης για τον διακανονισμό των οικονομικών.

Στην ανακοίνωσή της, η UEFA εξηγεί ότι ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι οι αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να αποπληρώσει μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο το δάνειο των 300 εκατ. ευρώ που πήρε από τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό, Elliott Management.

«Το τμήμα ερευνών του οικονομικού σώματος της UEFA μελέτησε την έκθεση της Μίλαν για συμμόρφωση σύμφωνα με το Financial Fair Play. Υστερα από λεπτομερή έλεγχο των εγγράφων και των εξηγήσεων που δόθηκαν, η επιτροπή αποφάσισε να μην προχωρήσει σε συμφωνία για διακανονισμό με την Μίλαν. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα όσο αφορά την αποπληρωμή των δανείων τον Οκτώβριο του 2018 και των εγγυήσεων που δόθηκαν από τον κύριο μέτοχο. Η Μίλαν θα συνεχίσει να είναι υπό παρακολούθηση και η υπόθεση θα επανεξεταστεί τους πρώτους μήνες του νέου έτους» αναφέρεται σχετικά.

Αυτό που επιδιώκεται είναι ουσιαστικά ένα πλάνο που να ικανοποιεί το Financial Fair Play από τη στιγμή που το club άλλαξε πρόσφατα διοίκηση. Αυτό που πρέπει να κάνουν πλέον οι Rossoneri είναι να διαπραγματευτούν μια συμφωνία, η οποία θα επιβάλλει πιο αυστηρούς οικονομικούς κανόνες και που θα μειώνει σταδιακά το χρέος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα