Μπατιστούτα: «Κάποτε ζήτησα από τον γιατρό να μου κόψει τα πόδια»!

Gazzetta team
Μπατιστούτα: «Κάποτε ζήτησα από τον γιατρό να μου κόψει τα πόδια»!

bet365

Σε συνέντευξή του στη «Marca» ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα αποκάλυψε ότι υπέφερε τόσο από τους πόνους, που προτιμούσε να τον ακρωτηριάσουν.

Ο θρυλικός Γκάμπριελ Μπατιστούτα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Marca». Αφού μίλησε για την καριέρα του, τον Μέσι, την Αργεντινή, τους επιθετικούς και τους αμυντικούς του τότε και του σήμερα, έφτασε και στο πιο δύσκολο σημείο: τα πόδια του.

Παίξε νόμιμα στο Φιορεντίνα - Σαμπντόρια και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είναι λίγο πολύ γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την πορεία του στα γήπεδα το 2005, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε σε πόσο οριακό και ακραίο βαθμό έφτασε υποφέροντας: «Είναι αλήθεια και όχι υπερβολή. Μία μέρα πήγα στην κλινική και ζήτησα από τον γιατρό μου να μου κόψει τα πόδια. Προτιμούσα να καθίσω σε καροτσάκι, παρά να συνεχίσω να ζω με αυτούς τους φρικτούς πόνους. Δεν μπορούσα να τους αντέξω άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα