Ιντσάγκι: «Μας εξαπατά η διαιτησία για τέταρτο σερί ματς»!

Ιντσάγκι: «Μας εξαπατά η διαιτησία για τέταρτο σερί ματς»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ιντσάγκι: «Μας εξαπατά η διαιτησία για τέταρτο σερί ματς»!

bet365

Σε τρομερά δύσκολη θέση έχει περιέλθει στη Λάτσιο ο Σιμόνε Ιντσάγκι, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως όσα έχουν συμβεί στα τελευταία τέσσερα ματς της ομάδας του και κυρίως μετά την ήττα (3-1) από την Τορίνο, τον κάνουν να σκέφτεται το... οργανωμένο έγκλημα εις βάρος των «λατσιάλι»!

Παίξε νόμιμα στο Βόλφσμπουργκ - Λειψία και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο κόουτς των Ρωμαίων στάθηκε στη φάση όπου ο Ιμόμπιλε ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Φαλκέ και εκνευρισμένος που δεν δόθηκε έπεσε στην παγίδα του Μπουρδίσο, έκανε κίνηση να τον χτυπήσει και αποβλήθηκε με τη χρήση του VAR.

«Όσα συνέβησαν, είναι ξεκάθαρα. Θα μπορούσα να αναλύσω το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο, ο διαιτητής με τους βοηθούς του και το VAR αποφάσισαν την έκβαση του παιχνιδιού.

Για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα μας εξαπατά η διαιτησία. Είναι μια σειρά από περιστατικά που πραγματικά σε κάνουν να σκέφτεσαι τι γίνεται... Όλοι τα είδατε. Είναι λογικό να σκέφτεσαι το “οργανωμένο έγκλημα” έπειτα από τέσσερις σερί εβδομάδες που συμβαίνουν τα ίδια και τα ίδια. Μακάρι να κάνω λάθος, όμως όλες οι λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μας είναι εις βάρος μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα