Γιουβέντους, η... κατάρα του Σπαλέτι!

Gazzetta team
Γιουβέντους, η... κατάρα του Σπαλέτι!

bet365

Derby d'Italia... 100%. Γιουβέντους vs Ιντερ στη μάχη για τον τίτλο και οι αριθμοί παίζουν μεγάλη μπάλα! Η «κατάρα» του Σπαλέτι, αλλά και η παράδοση του Ικάρντι βάζουν... φωτιά στο ματς!

Είναι το απόλυτο ντέρμπι της Serie A! H πρωταθλήτρια Γιουβέντους απέναντι στην αήττητη Ιντερ και στο βάθος... Scudetto! Οι δυο τους πρωταγωνιστούν τα τελευταία 11 χρόνια, και μοναδική εξαίρεση αποτελεί το πρωτάθλημα της Μίλαν το 2011!

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σπαλέτι ξέρει καλά πως για να ελπίζει σε τίτλο, πρέπει να μη χάσει στο Τορίνο, αλλά η Γιούβε είναι η ομάδα που τον πληγώνει όσο καμία άλλη στην καριέρα του! Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει νικήσει μόνο μία φορά τη Γιουβέντους σε 21 αγώνες πρωταθλήματος (τρεις ισοπαλίες και 17 ήττες), τον περασμένο Μάιο στο 3-1 της Ρόμα στο Ολίμπικο! Βέβαια, το ξεκίνημα του με την Ιντερ είναι απίθανο. Οι νερατζούρι έχουν συγκεντρώσει 39 βαθμούς έπειτα από 15 ματς κι αυτό συμβαίνει μόλις για 2η φορά στην ιστορία τους. Την πρώτη (2006-07) είχαν πάρει την κούπα!

Βέβαια, και ο Αλέγκρι δεν τα βρίσκει τόσο εύκολα απέναντι στην Ιντερ, αφού είναι η ομάδα από την οποία έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες στη Serie A (7). Από αυτές τις επτά ήττες πάντως, μόνο μία είναι ως προπονητής της Γιουβέντους, το περσινό 2-1 στο Μεάτσα.

Η Γιούβε είναι από τις... αγαπημένες ομάδες του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος έχει σκοράρει επτά φορές σε εννιά ματς κόντρα στους μπιανκονέρι. Στα τελευταία τέσσερα, πάντως, έχει βάλει μόνο ένα γκολ. Απέναντί του ο ορεξάτος Ιγουαΐν, ο οποίος μια εβδομάδα πριν... άλωσε το Σαν Πάολο! Μάλιστα, το συγκεκριμένο δίδυμο είναι αυτό με τα περισσότερα γκολ μεταξύ των ξένων παικτών που αγωνίζονται τώρα στη Serie A! O Ιγουαΐν έχει 104 και ο Ικάρντι 97!

Στα τελευταία 11 ματς με αντίπαλο την Ιντερ στο Τορίνο η Γιουβέντους έχει επτά νίκες και μόνο μία ήττα ενώ τρεις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Αυτά έγιναν στο Juventus Stadium, να δούμε τώρα πώς θα κάνει... ντεμπούτο σε derby d'Italia το Allianz Stadium.

Η καλύτερη άμυνα της Serie A θα επιδιώξει να σταματήσει την «Μεγάλη Κυρία». Το έργο δύσκολο, πολύ δύσκολο, αφού η Γιουβέντους έχει σκοράρει σε 44 σερί ματς της Serie A, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, ενώ στην έδρα της έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στους τελευταίους 45 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα