Γκατούζο: «Καλύτερα να με μαχαίρωναν»

Γκατούζο: «Καλύτερα να με μαχαίρωναν»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γκατούζο: «Καλύτερα να με μαχαίρωναν»

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο απέφυγε να επιρρίψει ευθύνες στους παίκτες της Μίλαν για την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπενεβέντο.

Το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν άφησε πικρή γεύση στους «ροσονέρι» καθώς η Μπενεβέντο ισοφάρισε σε 2-2 στο 95΄με γκολ που σημείωσε ο τερματοφύλακας της Μπρινιόλι.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι ουραγοί της Serie A μετρούσαν 14 ήττες σε ισάριθμα ματς κατακτώντας τον πρώτο τους βαθμό με ανορθόδοξο τρόπο.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ εμφανώς απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο η Μίλαν πέταξε βαθμός τόνισε πως θα προτιμούσε να τον μαχαιρώσουν!

«Ίσως θα ήταν καλύτερα να με μαχαίρωναν παρά να δεχθούμε αυτό το γκολ. Υποφέραμε στο τελευταίο τέταρτο και δεχθήκαμε ένα τρελό γκολ. Δεν περίμενα πως θα μπορούσα να συμβεί αυτό και να δεχθούμε γκολ από τερματοφύλακα στο 95΄.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για το πάθος και την επιθυμία τους για νίκη. Προσπαθήσαμε σκληρά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω για κάτι τους παίκτες μου.

Δεν ρίχνω το φταίξιμο στην ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε αν και η ομάδα έδειξε πως είναι ζωντανή. Δυστυχώς τιμωρηθήκαμε για τα λάθη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκατούζο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα