Το πρότζεκτ της Μίλαν απειλείται...

Το πρότζεκτ της Μίλαν απειλείται...

Gazzetta team
Το πρότζεκτ της Μίλαν απειλείται...

bet365

Mίλαν σε κρίση, Μοντέλα κοντά στην πόρτα της εξόδου και τα δεκάδες εκατομμύρια που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι δεν έφεραν την ευτυχία...

Νάπολι – Μίλαν και ο χαμένος... χάνεται! Οχι, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα τον Νοέμβρη, αλλά οι Ναπολιτάνοι ξέρουν καλά πως κάθε απώλεια της είναι δώρο για τη Γιουβέντους! Στον αντίποδα, η Μίλαν αν δεν κερδίσει θα δει τη διαφορά από την κορυφή να εκτοξεύεται, αλλά και τις θέσεις του Champions League να απομακρύνονται! Η Νάπολι έχει ρεκόρ 20-4-0 στα τελευταία παιχνίδια της στη Σέριε Α και η πιο πρόσφατη ήττα της το 0-2 από την Αταλάντα στις 25 Φεβρουαρίου. Στον αντίποδα, το διπλό επί της Σασουόλο (2-0) και μάλιστα με πειστική εμφάνιση (κράτησε την εστία της ανέπαφη μόλις για 4η φορά σε 12 ματς στο φετινό Campionato) έσωσε ξανά τον Βιντσέντζο Μοντέλα από την απόλυση.

Μίλαν – Νάπολι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ινσίνιε σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μπορεί όμως να συνεχίσει ανάλογα; Το ξεκίνημά της δεν είναι καλύτερο από πέρσι, μέχρι την 12η στροφή είχε λιγότερους βαθμούς, παρά το γεγονός πως το ρόστερ είναι εντυπωσιακό! Οι νέοι ιδιοκτήτες της είχαν υποσχεθεί πως η Μίλαν πρέπει να επιστρέψει στο Champions League. Γι' αυτό το λόγο αγόρασαν την ομάδα και δαπάνησαν 200 εκατ. ευρώ. Αυτή η ομάδα της Μίλαν δεν έχει ωριμάσει ακόμη. Για τους Ιταλούς ο Μοντέλα είναι με το ένα πόδι εκτός Μίλαν. Είναι υπό πίεση από το Σεπτέμβρη. Αλλωστε, η απέκτησε όλους τους παίκτες πριν την προετοιμασία και ο Μοντέλα δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο για να τους δέσει, να τους κάνει ομάδα. Παίκτες χωρίς ξεκάθαρους ρόλους και άναρχο ποδόσφαιρο.

Ποιος όμως μπορεί να τον αντικαταστήσει; Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται ο ιδανικός. Ο πρωταθλητής Αγγλίας με την Τσέλσι, δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του με την ομάδα του Λονδίνου, εξαιτίας της άσχημης σχέσης που φαίνεται να έχει με τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς. «Ψάχνεται» ο Ιταλός, αλλά η Μίλαν θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να… τρέξει το πανάκριβο πρότζεκτ της. «Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ ζωντανός την κηδεία μου, αυτό είναι ένα αβαντάζ. Η διοίκηση με στηρίζει, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα συμβεί». Είχε πει ο Μοντέλα και κάθε ματς του είναι και μια δοκιμασία!

 

SERIE A Τελευταία Νέα