Καθιστική διαμαρτυρία των παικτών κατά Ταβέκιο

Gazzetta team
Καθιστική διαμαρτυρία των παικτών κατά Ταβέκιο

bet365

Οι ποδοσφαιριστές σε Serie A και Serie B είναι έτοιμοι να δείξουν στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κάρλο Ταβέκιο ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο αποκλεισμός της Ιταλίας από το Μουντιάλ είναι... Αποκάλυψη όπως είχε πει ο ίδιος ο Ταβέκιο πριν μήνες αλλά τώρα δεν δείχνει έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από όλους και μέσα σε αυτούς είναι και οι ποδοσφαιριστές.

Αν, επομένως, την προσεχή Δευτέρα η διοίκηση Ταβέκιο δεν παραιτηθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει, οι ποδοσφαιριστές των Serie A και Serie B είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε καθιστική διαμαρτυρία στους αγώνες του σαββατοκύριακου 25-26 Νοεμβρίου, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν αλλαγές και ανανέωση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Καθιστική διαμαρτυρία είχε συμβεί και στην Ελλάδα στο παρελθόν, σε αγώνα της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό, ως κίνηση στήριξης στους πρόσφυγες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα