Φιορεντίνα – Ρόμα 2-4

Γιώργος Καραμάνος
Φιορεντίνα – Ρόμα 2-4

bet365

Ο Ελληνας στόπερ υπέγραψε το 2-4 στη Φιορεντίνα και οι Τζαλορόσι με 12 διαδοχικές νίκες εκτός έκαναν ρεκόρ στο Καμπιονάτο, πλησιάζοντας τετράδα με ματς λιγότερο.

Το 2006-'07 η Ιντερ έκανε 11 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες. Εμοιαζε ρεκόρ που δεν θα ξεπερνιόταν. Το κατάφερε όμως τώρα η Ρόμα. Και μάλιστα το έκανε με εμφατικό τρόπο, περνώντας με 2-4 από το «Αρτέμιο Φράνκι», επιβεβαιώνοντας ότι αυτή την εποχή είναι τρένο χωρίς σταματημό. Ηταν πανάξιο το τρίποντο επί της Φιορεντίνα, καθώς προηγήθηκε τρεις φορές κι είχε κι άλλες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ.

Η ομαδάρα του Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο είδε δύο φορές τον Ζέρσον να πλασάρει σωστά και χαμηλά (5', 30'), για να της δίνει δύο φορές το προβάδισμα, αλλά το πλασέ του Βερετό (9') και η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σιμεόνε (39') έφεραν δύο φορές το παιχνίδι στα ίσα. Τότε εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς (50'), για να γράψει άθελά του με τον ώμο το 2-3. Ο Περότι στο 87' σφράγισε το καρέ, στέλνοντας τους Τζαλορόσι πιο κοντά στην τετράδα, καθώς έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Αστόρι, Μπιράγκι, Πετσέλα, Γκασπάρ, Μπατέλι (75' Σάντσες), Βερετό, Μπενάσι, Ντίας (82' Εϊσερίκ), Κιέζα (74' Μπαμπακάρ), Σιμεόνε

Ρόμα (Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροφ, Γκοναλόν, Ναϊγκολάν, Φλορέντσι, Πελεγκρίνι (72' Στρούτμαν), Ζέρσον (82' Ντεφρέλ), Ελ Σαραουί (66' Περότι), Τζέκο.


«Εξάποντη» ανατροπή για Κάλιαρι
Ηταν μάχη με φόντο τη σωτηρία και εκείνη που πανηγύρισε ήταν η Κάλιαρι, που το γύρισε και επικράτησε 2-1 της Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σουκουλίνι (6') και στη συνέχεια ο πορτιέρο τους, Νίκολας, απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων. Ωστόσο, οι Νησιώτες βρήκαν αντίδραση, ισοφάρισαν με τον Καπιτέλι (28') και στο φινάλε (85') έκλεψαν τη νίκη (Φαραγκό), για να βρεθούν στο +6 από τους ηττημένους και τον υποβιβασμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα