«Πώς η Γιουβέντους έχασε Κριστιάνο, Ροναλντίνιο»!

Gazzetta team
«Πώς η Γιουβέντους έχασε Κριστιάνο, Ροναλντίνιο»!

bet365

Ο μάνατζερ και γιος του Λουτσιάνο Μότζι, Αλεσάντρο, αφηγείται το πώς η Γιούβε για ελάχιστο δεν άλλαξε με δύο τεράστιες κινήσεις τη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Το καλοκαίρι του 2003 ο Ζόρζε Μέντες προσπαθούσε να στήσει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του. Ηταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ζήτησε τη βοήθειά μου για να τον πάει στην Ιταλία. Τον προτείναμε σε Πάρμα, Λάτσιο, αλλά τον απέρριψαν. Η Γιουβέντους όμως τον ήθελε. Εδωσε το ΟΚ και φύγαμε για Λισσαβώνα, για να κλείσουμε τη δουλειά. Τότε όμως εμφανίστηκε ο Τζέισον Φέργκιουσον (γιος του Σερ Αλεξ) και με 12 εκατ. λίρες στο τραπέζι τον πήρε στη Γιουνάιτεντ».

Με αυτό τον τρόπο περιγράφει στην «Tuttosport» την προσωπική του εμπειρία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ο μάνατζερ και γιος του Λουτσιάνο Μότζι, Αλεσάντρο, ο οποίος όμως μιλάει για ακόμα μία τεράστια κίνηση που δεν έγινε τελικά για λογαριασμό της Γιούβε και που θα άλλαζε κι αυτή την ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου: «Η μη υπογραφή του Κριστιάνο δεν είναι η μεγαλύτερη λύπη μου. Το ότι για λεπτομέρειες δεν προχώρησε του Ροναλντίνιο στη Γιουβέντους, είναι αυτό που θα με στεναχωρεί για πάντα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα