Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-5 (vid)

Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-5 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-5 (vid)

bet365

Η Μπενεβέντο αδυνατεί να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο στη Serie A, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον... αγγαρεία για κάθε αντίπαλο όταν την αντιμετωπίζει. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Λάτσιο που έφτασε στο 5-1 στην 11η αγωνιστική της Serie A.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπαστός από κεφαλιά – γύρισμα του Ιμόμπιλε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πλάσαρε εύκολα σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή για να ανοίξει το σκορ, ενώ, στο 13', ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έχοντας γίνει αποδέκτης προωθημένης μπαλιάς για να κάνει σωστά το πλασέ και να γράψει το 2-0.

Ξανά ο Τσίρο Ιμόμπιλε, που πλέον είχε φτάσει στα 17 τέρματα σε 15 εμφανίσεις, κατέγραψε δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι στο 25', όταν βρήκε εύκολα τον Άνταμ Μάρουσιτς για το 3-0.

Το παιχνίδι είχε τελειώσει, αφού η Μπενεβέντο απέτυχε γι' ακόμα ένα ματς να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και είχε ήδη υποστεί την 11η ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Serie A. Παρά το γκολ Λάζααρ στο 55', ήταν απλά μια έκλαμψη, στην οποία ήρθε νέα απάντηση από τους Ρωμαίους. Ο Παρόλο με δεξί πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 76', ωστόσο, ο Νάνι που είχε κάνει την ασίστ, κρατούσε το... κερασάκι της τούρτας για να το βάλει εκείνος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λέστερ – Εβερτον με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Έτσι, με τρομερή ενέργεια, κάνοντας άνω – κάτω την άμυνα των γηπεδούχων στο 85', πλάσαρε χαμηλά για το τελικό 5-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα