Νέα σοβαρή ζημιά για Κάρσντορπ!

Νέα σοβαρή ζημιά για Κάρσντορπ!

Κώστας Ζάλιαρης
Νέα σοβαρή ζημιά για Κάρσντορπ!

bet365

Για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Ρικ Κάρσντορπ στη Ρόμα, αφού στο παιχνίδι με την Κροτόνε, όπου μάλιστα έκανε ντεμπούτο για φέτος, υπέστη ζημιά στους χιαστούς του αριστερού του γονάτου!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τενερίφη – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Έχοντας χάσει την προετοιμασία με τους «τζιαλορόσι» λόγω προβλήματος στο γόνατο, αμέσως μετά τη μεταγραφή του στην Αιώνια πόλη, το φετινό καλοκαίρι, ο Ολλανδός αμυντικός στάθηκε πάλι άτυχος, στην επαναφορά του στη δράση...

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Κροτόνε στο «Ολίμπικο», αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και όπως επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ρόμα, πρόκειται για ζημιά στους χιαστούς του...

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να τον... ξεχάσει για το προσεχές, αδιευκρίνιστο διάστημα, ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο αναφορικά με τα αγωνιστικά του πλάνα στη Ρόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα