Κιέβο – Ελλάς Βερόνα 3-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κιέβο – Ελλάς Βερόνα 3-2 (vid)

bet365

Με τον Ζουκουλίνι να «καίει» την Ελλάς σε δύο περιπτώσεις και να βλέπει την κόκκινη κάρτα πριν από το ημίχρονο, η Κιέβο πήρε το Derby della Scala με το τελικό 3-2 για την 9η αγωνιστική της Serie A!

Μόλις έπειτα από έξι λεπτά αγώνα ήρθε το πρώτο γκολ με τον Ντανιέλε Βέρντε να σκοράρει ανενόχλητος από γύρισμα του Κάσερες από τα δεξιά για το 1-0 της Ελλάς Βερόνα. Ο Ζουκουλίνι, ωστόσο, θα γινόταν μοιραίος για την ομάδα του και θα οδηγούσε την Κιέβο σε μεγάλη ανατροπή πριν καν βγει το πρώτο ημίχρονο. Αρχικά κάνει το φάουλ, στην εξέλιξη του οποίου χάνει και το μαρκάρισμα του Ινγκλέσε για το 1-1 στο 23ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε μονάχα αυτό για τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, ανέτρεψε τον Χετεμάι στην περιοχή κάνοντας πέναλτι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Κιέβο Βερόνα έκανε την ολική ανατροπή με το 2-1 στο 30', με τον Ινγκλέσε να εκτελεί εύστοχα.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με την έναρξη της επανάληψης, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Ελλάς έφτασε στην ισοφάριση στο 55' από την άσπρη βούλα! Μια κεφαλιά του Κάσερες χτύπησε στο χέρι του Γκαμπερίνι, ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR και έκρινε πως έπρεπε να δώσει πέναλτι, με τον Παντσίνι να ευστοχεί και να γράφει το 2-2. Η ομάδα του Μαράν ξαναβγήκε στην επίθεση για να ψάξει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω που είχε στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησε, πολιόρκησε τα καρέ του Νίκολας και στο 77' ο Πελισιέ βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή ώστε να πλασάρει από το γύρισμα του Κατσιατόρε και να γράψει το τελικό 3-2, στην πρώτη νίκη της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, έπειτα από τον Δεκέμβρη του 2014.

 

SERIE A Τελευταία Νέα