Έτοιμος να αναλάβει την Μίλαν ο Γκατούζο!

Έτοιμος να αναλάβει την Μίλαν ο Γκατούζο!

Έτοιμος να αναλάβει την Μίλαν ο Γκατούζο!

bet365

Ο Ρίνο Γκατούζο θα είναι ο διάδοχος του Βιτσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν σε περίπτωση που οι «ροσονέρι» στραβοπατήσουν και κόντρα στη Τζένοα!

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η Μίλαν προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στη Serie A (από Σαμπντόρια, Ρόμα και Ίντερ), ενώ η «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Το ματς με την Τζένοα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A, έχει χαρακτήρα τελικού για τον 43χρονο προπονητή, καθώς σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών αναμένεται να αποχαιρετήσει τους «ροσονέρι».

Σε αυτή την περίπτωση όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος θα ενεργοποιηθεί η λύση του Τζενάρο Γκατούζο. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος καθοδηγεί την ομάδα Νέων της Μίλαν, θεωρείται ως άνθρωπος της ομάδας και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα αποδυτήρια των «ροσονέρι».

Μάλιστα οι directors του συλλόγου Μιραμπέλι και Φασόνε είναι υπέρ αυτής της κίνησης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα