Κασάνο: «Νευριάζει η γυναίκα μου που... βλέπω όλη την ώρα μπάλα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κασάνο: «Νευριάζει η γυναίκα μου που... βλέπω όλη την ώρα μπάλα»!

bet365

Ο Αντόνιο Κασάνο που... μια αποχαιρετούσε τα γήπεδα και μια αποφάσιζε να επιστρέψει πριν από λίγους μήνες δείχνοντας αναποφάσιστος για το μέλλον του, μίλησε για τις ώρες που κάθεται στο σπίτι και τον εκνευρισμό της γυναίκας του που τον έχει όλη την ώρα στον καναπέ να βλέπει ποδόσφαιρο!

Στα 35 του, δηλώνει πως ακόμα δεν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχοντας μείνει όμως αρκετούς μήνες μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις.

Αποκάλυψε πως έχει ρίξει τρεις φορές «άκυρο» στη Γιουβέντους, αλλά η μεγαλύτερη αποκάλυψη έχει να κάνει πλέον με τις... ώρες που περνάει στο σπίτι και που δεν τον «αντέχει» η σύζυγός του!

«Δεν έχω σταματήσει τη μπάλα, αλλά για την ώρα απλά... κάθομαι σπίτι μου. Απέρριψα τη Γιουβέντους τρεις φορές γιατί δεν μου αρέσουν οι... συμβιβασμοί στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν είμαι τέτοιος. Είμαι και περήφανος που είμαι Interista. Ψάχνω μια ομάδα στην οποία θα είμαι χαρούμενος. Η γυναίκα μου εκνευρίζεται βέβαια τώρα γιατί κάθομαι όλη την ώρα σπίτι και βλέπω ποδόσφαιρο. Επίσης, δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στη συμβίωση και το ξέρω...».

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Μπαρτσελόνα – Μάλαγα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα