Ο Ιβάν Σαββίδης «σώζει» (ξανά) τη Ροστόφ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης «σώζει» (ξανά) τη Ροστόφ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρωσικά ΜΜΕ ο ομογενής επιχειρηματίας θα στηρίξει την προσπάθεια της ρωσικής ομάδας να ξεπεράσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Ο Ιβάν Σαββίδης διετέλεσε πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ροστόφ μεταξύ 2002 και 2005, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει «βάλει πλάτη» στηρίζοντας μέσω χορηγιών την ρωσική ομάδα, που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η Ροστόφ χρωστάει στην Agrocom, εταιρεία ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, περισσότερα από 150.000.000 ρούβλια (σχεδόν 2,1 εκατ. ευρώ), με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει αποφασίσει να «παγώσει» την αρχική του απαίτηση να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό που του οφείλει η ρωσική ομάδα.

«Μετά από τις δηλώσεις του προπονητή της Ροστόφ, Βαλερί Κάρπιν τον Νοέμβριο σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί για τρεις μήνες τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν επιδεινωθεί σημαντικά.

Ο πρόεδρος και η ηγεσία της ρωσικής ομάδας ανησυχούν για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρωσία σίγουρα θα πάνε σε πωλήσεις παικτών για να εξοφλήσουν τα χρέη», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «rostov.ru» στο οποίο επισημαίνεται ότι είναι πιθανό ότι και πάλι ο Ιβάν Σαββίδης θα αποφασίσει να συνδράμει υπέρ της Ροστόφ και να την βοηθήσει να βγει από την δύσκολη κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα