Λοντίγκιν: «Κάτι υπήρξε με τον ΠΑΟΚ…»

Gazzetta team
Λοντίγκιν: «Κάτι υπήρξε με τον ΠΑΟΚ…»

bet365

Σε συνέντευξη του ο 27χρονος γκολκίπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναφέρθηκε στην πρόσφατη παρουσία του στην Τούμπα και τις επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε για τον ΠΑΟΚ, προφανώς, γιατί υπήρξαν επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως παραδέχθηκε εκ νέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη μεγάλη ρωσική αθλητική ιστοσελίδα «championat.com».

Εκεί, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την πρόσφατη παρουσία του στην Τούμπα, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και για τα όσα είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο αναφερόμενος και στις κουβέντες που είχε με τον ΠΑΟΚ.

«Ημουν εκεί, απλά για να δω από κοντά τον Μακ και τον Μαουρίσιο. Εδώ και πολύ καιρό είχα υποσχεθεί να τους επισκεφτώ, προέκυψε στο πρόγραμμα το παιχνίδι του κυπέλλου, που από μόνο του δε σήμαινε τίποτα για μένα, πήγα για να δω τους φίλους μου, που χάρηκαν για την επίσκεψη. Επαιξαν καλά και κέρδισαν. Ο Μαουρίσιο ήρθε από τον πάγκο, ενώ ο Μακ ξεκίνησε βασικός. Σ’ ότι αφορά κάποιες προηγούμενες δηλώσεις μου, δεν υπαινίχθηκα τίποτα, ούτε προετοιμάστηκα για κάτι. Απλά είπα την αλήθεια και πως αισθανόμουν εκείνη την στιγμή. Σ’ ότι αφορά μια μεταγραφή: εάν είναι να συμβεί κάτι καλό θα το δούμε. Τώρα, είμαι στο προπονητικό κέντρο με τη Ζενίτ και η σκέψη μου είναι να προετοιμαστώ σωστά με την ομάδα. Ναι, υπήρξε κάτι με τον ΠΑΟΚ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα