H αποκάλυψη Λοντίγκιν για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
H αποκάλυψη Λοντίγκιν για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο τερματοφύλακας της Ζενίτ, Γιούρι Λοντίγκιν, που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ξάνθης είχε επαφές και συζητήσεις πριν λίγους μήνες με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης έχει χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Ζενίτ και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον γνωρίζει καλά και να έχει μιλήσει μαζί του, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Λοντίγκιν σε δηλώσεις που έκανε στη Ρωσία.

«Υπήρχαν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες. Στην αρχή της σεζόν, είχα μια συνομιλία με τον προπονητή. Είπε ότι δεν μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα, αλλά ότι με χρειαζόταν και πρόσθεσε: «Αν αλλάξει κάτι, θα το ξέρεις πρώτος». Έτσι έμεινα στην Ζενίτ.

Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι για κάτι. Αγαπώ τον Ζενίτ, αλλά δεν μου αρέσει μόνο να κάθομαι και να πληρώνομαι. Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό. Έτσι, αν δεν παίξω, τότε πρέπει να αναζητήσω μια λύση. Από την άλλη πλευρά, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, περιμένοντας για την ευκαιρία μου», ανέφερε ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα