Η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες

bet365

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήγγειλε την οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντεζ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετακίνηση του Μπρούνο Φερνάντεζ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Πορτογάλος μέσος ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης στο Μάντσεστερ για να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και πλέον η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα ότι επήλθε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του.

Πλέον, απομένουν οι τελικές υπογραφές με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και τα αποτελέσματα των ιατρικών τεστ, προτού ολοκληρωθεί και με τη... βούλα το μακροσκελές μεταγραφικό σίριαλ για τους Κόκκινους Διαβόλους.

Τον Μπρούνο αποχαιρέτησε και η Σπόρτινγκ με ένα ποστ ευγνωμοσύνης: «Κάποιοι γεννούνται σπουδαίοι, κάποιοι φτάνουν το μεγαλείο και κάποιοι έχουν το μεγαλείο να τους οδηγεί. Σε ευχαριστούμε αρχηγέ, για πάντα Λιοντάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα