Άρσεναλ: Επίσημη η προσθήκη του Πάμπλο Μάρι (vid)

Άρσεναλ: Επίσημη η προσθήκη του Πάμπλο Μάρι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Επίσημη η προσθήκη του Πάμπλο Μάρι (vid)

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός, Πάμπλο Μάρι, ο πρώτος από την πατρίδα του που έχει μετάλλιο νικητή του Κόπα Λιμπερταδόρες, είναι κι επίσημα μέλος της Άρσεναλ όπως ανακοίνωσε πρώτα η Φλαμένγκο και μετά από λίγη ώρα οι «κανονιέρηδες»!

Σίτι - Γιουνάιτεντ με Super Derby προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Πρωταθλήτρια Βραζιλίας βιάστηκε και αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή προτού επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασία μαζί του, η λονδρέζικη ομάδα.

Ο 26χρονος στόπερ μετά την όμορφη ποδοσφαιρική του περιπέτεια στη Βραζιλία, όπου και μετακινήθηκε το καλοκαίρι, αποχωρεί όντας κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες και της Serie A της χώρας, επιστρέφοντας πλέον στην Ευρώπη.

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο και η μεταγραφή του είναι πλέον ολοκληρωμένη.

«Ήρθε η ώρα ν' αποχαιρετήσουμε έναν αμυντικό που ήρθε στην Φλαμένγκο για ν' αφήσει το στίγμα του στην ιστορία με το Κόπα Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε για όλα, Πάμπλο Μάρι» ανέφερε ο βραζιλιάνικος σύλλογος. Λίγη ώρα μετά ήρθε και η ανακοίνωση των «κανονιέρηδων», διευκρινίζοντας πως πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα