Πέναντ: Μιλούσε σαν μεθυσμένος στο στούντιο, τον έδιωξαν και τα έριξε στον...κακό ύπνο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πέναντ: Μιλούσε σαν μεθυσμένος στο στούντιο, τον έδιωξαν και τα έριξε στον...κακό ύπνο (vid)

bet365

Ο άλλοτε εξτρέμ των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Στόουκ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του SkySports, όμως δεν μπορούσε να σκεφτεί και να μιλήσει καθαρά! Τα σχόλια των τηλεθεατών ανάγκασαν το τηλεοπτικό δίκτυο από το πλατό τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κι εκείνος ισχυρίστηκε πως... δεν είχε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ.

Ο Ζερμέιν Πέναντ, δεδομένα, δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Με αρκετές εξωγηπεδικές περιπέτειες, η καριέρα του συνοδεύτηκε από κατά καιρούς ιστορίες που είχαν να κάνουν με τις λανθασμένες επιλογές και τις κακές στιγμές της ζωής του.

Το πρωί της Παρασκευής φιλοξενήθηκε στο στούντιο του SkySports για να σχολιάσει την ποδοσφαιρική επικαιρότητα, όμως, κάτι δεν πήγαινε καλά... Δεν μπορούσε να εκφράσει σωστά τις σκέψεις του, δεν μπορούσε να αρθρώσει σωστά και έπειτα από διαφημιστικό διάλειμμα τον είχαν αντικαταστήσει με ρεπόρτερ του καναλιού.

Από το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο σχολιάστηκε πως «απέτυχε ν' ανταποκριθεί στα τηλεοπτικά standards» με τον Πέναντ να σχολιάζει πως: «Έφτασα αργά στο στούντιο, μπήκα τρέχοντας, δεν είχα ενημερωθεί για το θέμα της συζήτησης, δεν είχα κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και είχα πάρει και χάπι για να με βοηθήσει να κοιμηθώ...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα