Σόλσκιερ: «Και ο Κλοπ τέσσερα χρόνια χρειάστηκε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: «Και ο Κλοπ τέσσερα χρόνια χρειάστηκε...»

bet365

Έναν νέο τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τη δουλειά του και έμμεσα να ζητήσει περισσότερο χρόνο βρήκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρνοντας ως παράδειγμα την εμπιστοσύνη που απόλαυσε ο Κλοπ στη Λίβερπουλ μέχρι να φτάσει την ομάδα του στο επίπεδο που είναι τώρα.

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Νορβηγός τεχνικός, έχει καταγράψει 12 ήττες και 11 νίκες στα 32 παιχνίδια πρωταθλήματος κατά τα οποία έχει βρεθεί στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» από τα τέλη του 2018 μέχρι σήμερα...

Τις τελευταίες μέρες και κυρίως μετά την ήττα (2-0) από την Μπέρνλι έχει βρεθεί ίσως περισσότερο από ποτέ στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής και το αντιλαμβάνεται.

Οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισαν ότι συνεχίζουν να τον στηρίζουν και εκείνος, στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής είχε να πει:

«Υπάρχει τρόπος για να βελτιωθούμε. Μπορείς να το δεις και στις άλλες ομάδες με τον τρόπο που έχουν επιλέξει. Μπορεί να δει κανείς ότι ο Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνοα για να φτιάξει αυτή την ομάδα που έχει τώρα και τα πηγαίνει περίφημα...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα