Κρις Γουντ: Μετά από σπασμένη μύτη, γκολ με Λέστερ και Γιουνάιτεντ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κρις Γουντ: Μετά από σπασμένη μύτη, γκολ με Λέστερ και Γιουνάιτεντ! (vid)

bet365

Ο Κρις Γουντ που πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ του ιστορικού «διπλού» της Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ», φαίνεται πως αντί για πόνο, έχει πάρει... έμπνευση από την ατυχία που είχε στο ματς με την Τσέλσι και το κάταγμα στη μύτη!

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο υψηλόσωμος επιθετικός των clarets ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Τετάρτης με γυριστό σουτ το οποίο... έπιασε με το καλάμι, αλλά ήταν αποτελεσματικό, έπειτα από κεφαλιά – ασίστ του Μπεν Μι για το 1-0.

Ο Νεοζηλανδός ποδοσφαιριστής, αν τον παρατήρησε κάποιος λίγο καλύτερα, είχε πρησμένη μύτη και ειδικά προς το φινάλε της αναμέτρησης έδειχνε να πονάει και να τον ενοχλεί.

Αυτό, διότι στο παιχνίδι με την Τσέλσι στις 11 του μηνός είχε υποστεί ένα μικρό κάταγμα, το οποίο όμως δεν του απαγόρευσε τη συμμετοχή στα επόμενα ματς.

Κι εκείνος, όχι απλά έπαιξε, αλλά σκόραρε τόσο απέναντι στη Λέστερ στο μεγάλο «τρίποντο» που ήρθε με ανατροπή με το τελικό 2-1, αλλά και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει η Μπέρνλι την πρώτη νίκη στο γήπεδο των «κόκκινων διαβόλων» από το 1962!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα