Νταβίντ Λουίζ: Η αγωνία του για το ντέρμπι και η δήλωση που... προκαλεί τους «μπλε» (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Νταβίντ Λουίζ: Η αγωνία του για το ντέρμπι και η δήλωση που... προκαλεί τους «μπλε» (pics)

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ που έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε στο 26ο λεπτό του ισόπαλου (2-2) ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, παρακολούθησε με αγωνία όλο το υπόλοιπο ματς από τ' αποδυτήρια, ενώ, αυτό που έγραψε στα social media σίγουρα θα ενόχλησε τους οπαδούς των «μπλε».

Ο Νταβίντ Λουίζ στην προσπάθειά του να διορθώσει το λάθος του Μουστάφι σε γύρισμα προς τον Λένο, γκρέμισε τον Άμπραχαμ που είχε περάσει και τον γκολκίπερ και ήταν έτοιμος να σκοράρει σε κενή εστία.

Αποβλήθηκε, πήρε την άγουσα για τ' αποδυτήρια και από εκεί παρακολούθησε το υπόλοιπο ματς με μεγάλη αγωνία, όπως αποτυπώθηκε και στο πλάνο που έκανε το BT Sport έχοντας βρει το σημείο όπου βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής.

Λίγο μετά το ματς και μετά τον βαθμό που πήρε παλικαρίσια η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, ο Λουίζ έγραψε στα social media: «Περήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, φοβερό πνεύμα, γι' αυτή την ομάδα θα τρέχω μέχρι να πεθάνω!».

Φυσικά, ήταν η πρώτη του επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος μετά τη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι... Από την άλλη, ακόμα κι όταν είχε γυρίσει ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, πάλι είχε σκοράρει και είχε πανηγυρίσει έξαλλα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα