Λάμπαρντ: «Κάποιος έπρεπε να κάνει μια δουλειά και δεν την έκανε...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: «Κάποιος έπρεπε να κάνει μια δουλειά και δεν την έκανε...» (pic)

bet365

Την ευθύνη σε δυο ποδοσφαιριστές του έριξε ο Φρανκ Λάμπαρντ για το γκολ της πρώτης ισοφάρισης της Άρσεναλ όταν ο Ενγκολό Καντέ γλίστρησε κι έτσι ευνοήθηκε ο Μαρτινέλι για να τρέξει όλο το γήπεδο και να νικήσει τον Κέπα...

Ο κόουτς των «μπλε» είχε παράπονο από τον τρόπο που αντέδρασαν στη στημένη φάση για την ομάδα του, οι Κόβασιτς και Έμερσον που τοποθετούνται για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά αν απομακρυνθεί η μπάλα.

Οι Έμερσον και Κόβασιτς δεν αντιμετώπισαν σωστά τη φάση με τη μπάλα να παίρνει ύψος, δεν έκαναν το σπριντ όπως θα έπρεπε κι έτσι ο Μαρτινέλι πήρε τη μπάλα κι άρχισε τη δική του κούρσα για να σταθεί και αρκετά τυχερός με το γλίστρημα του Καντέ.

«Το λάθος έγινε στα όρια της περιοχής. Εκεί ήταν το πρόβλημα. Εκεί έχουμε παίκτες που πρέπει να τρέχουν μπροστά ή να τρέχουν πίσω ανάλογα την περίσταση. Πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Το λάθος έγινε εκεί. Δεν ήταν λάθος του Καντέ που γλίστρησε. Αυτά συμβαίνουν. Μια δουλειά που έπρεπε να γίνει δεν έγινε σωστά...» ήταν τα λόγια του Λάμπαρντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα