Μπρούνο Φερνάντες: Αποχαιρέτησε τους οπαδούς αλλά... δεν τελειώνει η μεταγραφή!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπρούνο Φερνάντες: Αποχαιρέτησε τους οπαδούς αλλά... δεν τελειώνει η μεταγραφή!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε έκπληκτη από το γεγονός πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξαφνικά και δίχως αιτιολόγηση ανέβασε το ποσό για τον Μπρούνο Φερνάντες, η μεταγραφή οδεύει προς «ναυάγιο» και ο παίκτης δίχως να γνωρίζει... αποχαιρέτησε ξανά τον κόσμο της ομάδας του!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως γι' ακόμα μια μεταγραφική περίοδο θ' αποτύχουν να ενισχύσουν το χώρο του κέντρου με τον Μπρούνο Φερνάντες, για τον οποίο είχε εκτυλιχθεί ολόκληρη ιστορία και το περασμένο καλοκαίρι.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φέρεται ν' αξιώνει πλέον 80 εκατομμύρια (65+15) για τον ποδοσφαιριστή, απαιτήσεις τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ικανοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την υπόθεση να οδεύει προς αρνητική κατάληξη για το αγγλικό κλαμπ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, πάντως, γι' ακόμα μια φορά... αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας του, το βράδυ της Παρασκευής, στο ματς απέναντι στην Μπενφίκα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα