Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Μια ακόμα χαμένη ευκαιρία... (vid)

Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Μια ακόμα χαμένη ευκαιρία... (vid)

Gazzetta team
Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Μια ακόμα χαμένη ευκαιρία... (vid)

bet365

Η Άρσεναλ παραχώρησε στη Σέφιλντ εντός έδρας ισοπαλία 1-1, ήταν η ενδέκατη στη σεζόν και οι Λονδρέζοι είπαν... αντίο στην τετράδα της Premier League.

Και η σεζόν στο... κόκκινο για τους Λονδρέζους! Οχι, η Άρσεναλ δε μπήκε με τον Αρτέτα σε ρυθμούς Champions League, αντίθετα, βρέθηκε στη 10η θέση της Premier League και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται. Οι «Κανονιέρηδες» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Σέφιλντ, ήταν η ενδεκάτη σε 23 στροφές και η κατηφόρα συνεχίζεται. Η Σέφιλντ από την άλλη δε λυγίζει, παραμένει ασυμβίβαστη και αν είχε μεγαλύτερη συγκέντρωση θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το διπλό!

Κακό το α' μέρος, με την Άρσεναλ να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλό της. Στο 13ο λεπτό ο Μαρτινέλι πλησίασε το γκολ, δεν κατάφερε να σκοράρει και... τέλος. Για μισή ώρα περίπου οι φιλοξενούμενοι τα πήγαιναν εξαιρετικά ανασταλτικά και κρατούσαν την Άρσεναλ μακριά από την εστία. Ωστόσο, στο 45' χρειάστηκε ένας υπέροχος συνδυασμός των γηπεδούχων για να σπάσουν την άμυνα της Σέφιλντ. Λακαζέτ, Οζίλ άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο Σάκα έκανε τη σέντρα και ο Μαρτινέλι από κοντά πέτυχε το 1-0. Η Σέφιλντ δεν τα παράτησε, εκμεταλλεύθηκε τα προβλήματα των γηπεδούχων και στο 83΄με σκαστό σουτ του Φλεκ πέτυχε το 1-1. Στις καθυστερήσεις οι «λεπίδες» θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά Νάιλς και Λουίζ έσωσαν στις προσπάθειες των Φλεκ, ΜακΜπέρνι. Ετσι, με αυτό τον βαθμό η Σέφιλντ βρέθηκε στην 7η θέση!

Αρσεναλ: Λένο, Λουίζ, Μουστάφι, Οζίλ, Τσάκα, Νάιλς, Τορέιρα, Σάκα, Λακαζέτ (74΄Ν'Κετία), Πεπέ, Μαρτινέλι

Σέφιλντ: Χέντερσον, Μπάσαμ (76' Μπέσιτς), Στίβενς, Μπάλντοκ, Εγκαν, Ο' Κόνελ, Φλεκ, Νόργουντ, Λούντστραμ (67' Ρόμπινσον), Μουσέ (56΄Σαρπ), ΜακΜπέρνι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα