Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έδωσε άδεια για το πάρτι μετά την «εξάρα»

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έδωσε άδεια για το πάρτι μετά την «εξάρα»

bet365

Το ξεφάντωμα των παικτών της Σίτι μετά την νίκη επί της Άστον Βίλα (1-6) δεν έγινε απολύτως στα κρυφά, καθώς ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε την συγκατάθεση του στους παίκτες να γλεντήσουν σε ξενοδοχείο με τα 22 μοντέλα.

Bundesliga με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι μετά το «πάρτι» επί της Άστον Βίλα, έβγαλαν τα εισαγωγικά και γιόρτασαν σε ξενοδοχείο μαζί με 22 αιθέριες υπάρξεις. Τελικά, το σκανδαλώδες περιστατικό συνέβη εις γνώσιν του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος και έδωσε την άδεια στους παίκτες του να ξεφαντώσουν μαζί με τα μοντέλα του Instagram από την Ιταλία.

«Το ήξερα. Όταν έχουν χρόνο, βγαίνουν πολλές φορές για δείπνο μαζί, με το επιτελείο. Μου αρέσει όταν βγαίνουν έξω, είτε όταν βρίσκονται μαζί σε σπίτια, σε κάποιο εστιατόριο, όπως τώρα» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, προστατεύοντας τα αστέρια της ομάδας από τον αρνητικό αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν τα «νυχτοπερπατήματα» σε άλλη περίπτωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα