Αυτοί είναι οι πιο πιστοί οπαδοί στην Premier League - Νέα έρευνα τους αξιολογεί

Gazzetta team
Αυτοί είναι οι πιο πιστοί οπαδοί στην Premier League - Νέα έρευνα τους αξιολογεί

bet365

Ποιοι βρίσκονται ψηλά στη λίστα και ποιοι παίρνουν κάτω από τη βάση.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η Νιουκάστλ έχει τους πιο πιστούς οπαδούς της Premier League, όσον αφορά τις μετακίνησεις τους στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο survey-maker.com και τα αποτελέσματά της προκαλούν έκπληξη καθώς αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η πίστη σε μια ομάδα δεν έρχεται μόνο με τις επιτυχίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, μ' αυτά, την πρώτη θέση των πιστών και ένθερμων οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της Νιουκάστλ ενώ κατά πόδας ακολουθούν Μαν. Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άστον Βίλλα και Γουλβς.

Πιο κάτω βρίσκονται οι Γουέτ Χαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλλας.

Αυτές που δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά είναι η Τότεναμ, η Τσέλσι, η Μαν. Σίτι και η Σαοθάμπτον, ενώ στις τελευταίες θέσεις της λίστας βρίσκονται οι Λέστερ, Νόριτς, Γουότφορντ, Μπράιτον, Μπέρνλεϊ και Μπόρνμουθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα