Άρσεναλ: Από τον Ομπαμεγιάνγκ στον Αρτέτα και τον Μπέργκαμπ... μια αποβολή δρόμος! (vids)

Άρσεναλ: Από τον Ομπαμεγιάνγκ στον Αρτέτα και τον Μπέργκαμπ... μια αποβολή δρόμος! (vids)

Gazzetta team
Άρσεναλ: Από τον Ομπαμεγιάνγκ στον Αρτέτα και τον Μπέργκαμπ... μια αποβολή δρόμος! (vids)

bet365

Ο Γκαμπονέζος σκόραρε και αποβλήθηκε εναντίον της Κρίσταλ Πάλας και είναι μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Κανονιέρηδων που... καταφέρνει κάτι τέτοιο!

Build A Bet στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Τα τελειώματά του; Φονικά...

Όπως όμως ήταν και το τάκλιν του πάνω στον Μέιερ στην αναμέτρηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πήγε πάρα πολύ άσχημα πάνω στον αστράγαλο του Γερμανού άσσου των Λονδρέζων και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 67' από τον Πολ Τίρνι.

Πριν όμως συμβεί αυτό, είχε σκοράρει στο 12ο λεπτό και είχε βάλει μπροστά την ομάδα του, μέχρι το 54' που ισοφάρισε ο Αγιού και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είναι μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Άρσεναλ στην Premier League, ο οποίος σκοράρει και αποβάλεται στο ίδιο παιχνίδι!

Αμέσως προηγούμενος ήταν ο νυν προπονητής του, ο Μίκελ Αρτέτα...

Ο Ισπανός μάλιστα, είχε πετύχει το αρνητικό αυτό ρεκόρ, πάλι κόντρα στην Πάλας, πάλι στο Selhust Park!

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2013 απέναντι στους «αετούς» ο 30χρονος τότε μέσος, είχε ευστοχήσει από τα 11 βήματα και είχε βάλει την ομάδα του μπροστά με 1-0, ωστόσο, ένα μαρκάρισμά του ως τελευταίου παίκτη σε επικίνδυνη αντεπίθεση των γηπεδούχων, θα ήταν η αιτία να αποβληθεί...

Τρίτος στη σειρά και... πρώτος διδάξας στην Premier League ια τους Κανονιέρηδες, θα ήταν ο Ντένις Μπέργκαμπ.

Ο Ολλανδός, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Highbury απέναντι στη Λίβερπουλ, αφού πρώτα διαμόρφωσε το -τελικό όπως αποδείχθηκε- 1-0 για τους γηπεδούχους στο 28', ένα τέταρτο πριν από το φινάλε βρήκε δολοφονικό τάκλιν τον Κάραγκερ και ο Μάικ Ρίλι τον απέβαλε.

Μάλιστα, στην ίδια χρονική στιγμή, στα αποδυτήρια έστειλε και τον παθόντα αμυντικό της Λίβερπουλ, επειδή έπιασε ένα κέρμα που του πέταξαν οι οπαδοί και το πέταξε πίσω στην κερκίδα.

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά σκηνικά στο παρακάτω βίντεο (02:21 το τάκλιν, 03:53 το κέρμα):

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα