«Έκλεισε» Ζέντσον Φερνάντεζ η Τότεναμ

Gazzetta team
«Έκλεισε» Ζέντσον Φερνάντεζ η Τότεναμ

bet365

Τον άσσο της Μπενφίκα επέλεξε ο Μουρίνιο για να καλύψει το κενό ου δημιουργείται στο κέντρο μετά τον τραυματισμό του Σισοκό.

Η πρώτη μεταγραφή του Μουρίνιο στην Τότεναμ φαίνεται πως είναι γεγονός!

Ο 21χρονος Πορτογάλος αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να αφιχθεί στο Λονδίνο για να οριστικοποιήσει τον 18μηνο δανεισμό του στα «σπιρούνια».

Το... χεράκι του στην όλη υπόθεση φαίνεται πως έχει βάλει ο -γνωστός για τις δουλειές του με τον Μουρίνιο- ατζέντης του παίκτη Ζόρζε Μέντες κι έτσι δύσκολα φαίνεται να χαλάει αυτό το deal.

Το ρεπορτάζ μάλιστα του «Guadian», σημειώνει ότι για τον παίκτη είχε αποφασίσει να κάνει κίνηση και η Γουέστ Χαμ, ωστόσο ενημερώθηκε για την ήδη υπάρχουσα εκδήλωση πρότασης από την Τότεναμ και έκανε πίσω.

Ο Φερνάντες, που είναι δις διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως δεξί εξτρέμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα