Τσέλσι – Μπέρνλι 3-0: Τριάρα και κράτησε τη διαφορά (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τσέλσι – Μπέρνλι 3-0: Τριάρα και κράτησε τη διαφορά (vid)

bet365

Η Τσέλσι καθάρισε εύκολα 3-0 την Μπέρνλι, επέστρεψε στις νίκες και διατηρήθηκε στο _5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη της τετράδας.

Με ένα μικρό διάλειμμα ισοπαλίας που είχε ακολουθήσει τη νίκη στο ντέρμπι με την Αρσεναλ, η Τσέλσι επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες και διατήρησε τη διαφορά της στο +5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία την απειλεί στη μάχη για το Champions League. Οι Μπλα δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν εύκολα στο 3-0 επί της Μπέρνλι, με τον Αμπραχαμ να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η αρχή έγινε με το εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο (27'), για να ακολουθήσουν οι Αμπραχαμ (38') και Χάντσον-Οντόι (49'), με τον τελευταίο να βάζει το πρώτο του στην Premier League. Οι Λονδρέζοι που θα μπορούσαν να έχουν φτάσει πολύ ψηλά τον δείκτη του σκορ, είχαν τρεις εντός ήττες στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Μπάρκλεϊ, Ζοσρζίνιο, Μάουτν, Γουίλιαν, Αμπραχαμ, Χάντσον-Οντόι

Μπέρνλι (Σον Ντάις) Πόουπ, Λόουτον, Μι, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ (73' Βίντρα), Γουντ, ΜακΝιλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα