Άστον Βίλα: Παίρνει δανεικό τον Ρέινα από την Μίλαν

Gazzetta team
Άστον Βίλα: Παίρνει δανεικό τον Ρέινα από την Μίλαν

bet365

Τον Ισπανό τερματοφύλακα θέλουν να αποκτήσουν οι «χωριάτες» ως τον Ιούνιο.

Έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Άστον Βίλα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και τα 37 τέρματα που έχει παθητικό είναι λιγότερα μόνο από την ουραγό Νόριτς (41) και την Σαουθάμπτον (38), η οποία «κουβαλάει» και την... εννιάρα από την Λέστερ.

Ο Τομ Χίτον έμεινε εκτός συνέχειας λόγω των προβλημάτων στο γόνατο, στον Νάιλαντ δίνονται κάποιες ευκαιρίες αλλά ούτε αυτός μοιάζει ικανός να κρατήσει ανέπαφη την εστία, επομένως ο Ντιν Σμιθ αποφάσισε να προσθέσει παίκτη με... εμπειρία κάτω απ' τα δοκάρια.

Ο Πέπε Ρέινα, 37 χρονών πλέον, έχει εμπειρία από την Premier League (8 χρόνια στην Λίβερπουλ, 395 παιχνίδια, 177 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ) και καλείται να υπερασπιστεί την εστία των «χωριατών» στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην Premier League.

Έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι με την Μίλαν φέτος (νίκη με 2-1 επί της Τζένοα) και ετοιμάζεται να πάει δανεικός για 6 μήνες στο Villa Park.

Ο Ισπανός θα βρεθεί στην Αγγλία την Δευτέρα για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα