Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0: Επέζησε στο... δράμα μέσω VAR (vid)

Gazzetta team
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0: Επέζησε στο... δράμα μέσω VAR (vid)

bet365

Η Σέφιλντ δέχθηκε σοκ στις καθυστερήσεις, όμως το VAR ακύρωσε το γκολ ισοφάρισης του Σνόντγκρας στο 92' κι έτσι οι Λεπίδες πανηγύρισαν νίκη (1-0) που τους έφερε στην 5η θέση.

Το απόγευμα οι φίλοι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ γιόρταζαν ήδη στο άκουσμα της είδησης ότι ο Κρις Γουάιλντερ ανανέωσε ως το 2024. Λίγες ώρες αργότερα, πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ (1-0), αφού πρώτα χρειάστηκε να τσεκάρουν τον σφυγμό τους και ακολούθως να λυτρωθούν από το πόρισμα του VAR.

Εν τέλει, οι Λεπίδες χάρισαν μια έντονη βραδιά με happy-end και τρίποντο (1-0) απέναντι στους Χάμερς, ξεπέρασαν την ήττα από την Λίβερπουλ και έκαναν το άλμα πεντάδας, ξεπερνώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 32 βαθμούς αλλά και ματς περισσότερο.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς σκορ και αναγκαστική αλλαγή του γκολκίπερ Φαμπιάνσκι στο 15' για την ομάδα του Μόγιες (στη θέση του πέρασε ο Μάρτιν), η Σέφιλντ κατάφερε να προηγηθεί με ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, τον Όλι ΜακΜπέρνι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 55'. Ως τα τελευταία λεπτά, όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρξουν ανατροπές, όμως, τα Σφυριά αντέδρασαν στις καθυστερήσεις με τον Σνόντγκρας, αλλά το VAR υπέδειξε χέρι στην αρχή της φάσης στον Ντέκλαν Ράις, γλιτώνοντας έτσι τη σιγή στο «Μπράμαλ Λέιν».

Πλέον, η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη μετά την τεσσάρα επί της 18ης Μπόρνμουθ, αλλά διατηρείται σταθερά πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη, με 22 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα