Η Γιουνάιτεντ επανέρχεται για Μπρούνο Φερνάντες εντός Γενάρη

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ επανέρχεται για Μπρούνο Φερνάντες εντός Γενάρη

bet365

«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπρούνο Φερνάντες, με πορτογαλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ετοιμάζει επίσημη πρόταση εντός Ιανουαρίου, την ώρα που οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αγγίζουν τα 60 εκατ. ευρώ.

Ήταν ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού για την Γιουνάιτεντ. Η περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντεζ απασχόλησε και την Τότεναμ του Ποτσετίνο, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε σε μετακίνηση κι έτσι ο διεθνής Πορτογάλος παρέμεινε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το πρώτο, τουλάχιστον, μισό της σεζόν.

Πλέον, σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, το όνομα του επέστρεψε (αν έφυγε πράγματι ποτέ) στην μεταγραφική λίστα των Κόκκινων Διαβόλων, οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση εντός Ιανουαρίου για να τον φέρουν στο Μάντσεστερ.

Όπως αναφέρει η «O Jogo», οι ιθύνοντες του συλλόγου της Λισαβόνας αξιώνουν 70 εκατομμύρια ευρώ για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, παρά το γεγονός πώς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο τον Νοέμβριο με ρήτρα αποδέσμευσης τα 100 εκατομμύρια.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Φερνάντεζ απέδειξε ότι έμεινε ανεπηρέαστος από τις φήμες του καλοκαιριού και διανύει εξαιρετική περίοδο φέτος με την Σπόρτινγκ, έχοντας σημειώσει 13 γκολ μαζί με ισάριθμες ασίστ (5 και 3 αντίστοιχα στο Europa League) σε 24 συμμετοχές, όντας μακράν του δεύτερου ο πιο ποιοτικός παίκτης των Λιονταριών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα