Λέστερ - Άστον Βίλα 1-1: Ο Ιεανάτσο το άφησε «ανοιχτό» (vid)

Gazzetta team
Λέστερ - Άστον Βίλα 1-1: Ο Ιεανάτσο το άφησε «ανοιχτό» (vid)

bet365

Η Βίλα έφτασε κοντά στο πολύτιμο διπλό, όμως, ο Κελέτσι Ιεανάτσο την προσγείωσε με το 7ο γκολ του σε 5 εμφανίσεις απέναντι της και αφήνει ανοιχτή την πρόκριση ενόψει ρεβάνς (1-1) στον τελικό του League Cup.

Μέχρι το τελευταίο τέταρτο, η Άστον Βίλα βάδιζε ολοταχώς προς την κατάρριψη κάθε αρνητικού οιωνού στην παράδοση της στο League Cup. Είχε φέρει το ματς εκεί που ήθελε, με προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Λέστερ και στόχευε στην μόλις τρίτη νίκη της σε πρώτο αγώνα ημιτελικών στο θεσμό, στην 15η εμφάνιση της σε αυτήν την φάση.

Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον δήμιο της τις δύο τελευταίες σεζόν. Οι Αλεπούδες κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση (1-1) ενόψει της ρεβάνς χάρη στην χρυσή τους αλλαγή, τον Κελέτσι Ιεανάτσο, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 69' και πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά απέναντι στην Άστον Βίλα, για 7η φορά σε πέντε αναμετρήσεις, στην καλύτερη του επίδοση κόντρα σε σύλλογο στην Αγγλία.

Οι Χωριάτες είχαν προηγηθεί με τον Γκιλμπέρ μετά από ασίστ του Ελ-Γκάζι στο 28', έχασαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πλεονέκτημα, θα έχουν όμως ένα παραπάνω όπλο στο δεύτερο παιχνίδι, την έδρα τους, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το σίγουρο είναι ότι το γκολ του Νιγηριανού έδωσε ξανά αμφίρροπο status, για να αποκαλυφθεί ο αντίπαλος που θα βρει την κατά πάσα πιθανότητα «ρεζερβέ» φιναλίστ, Μάντσεστερ Σίτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα