Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι η καλύτερη ομάδα της 10ετίας στην Αγγλία»

Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι η καλύτερη ομάδα της 10ετίας στην Αγγλία»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι η καλύτερη ομάδα της 10ετίας στην Αγγλία»

bet365

Ως την κορυφαία αγγλική ομάδα της δεκαετίας χαρακτήρισε την Μάντσεστερ Σίτι ο Καταλανός τεχνικός, ενώ εξήρε συγκεκριμένα και το 2019 ως χρονιά των «πολιτών».

Build A Bet στο Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Την δεκαετία που πέρασε η Σίτι κέρδισε 10 εγχώριους τίτλους (εκτός από τα 3 community shield) και ήταν πιο πάνω από τις Τσέλσι (7) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5).

Ο Πεπ Γκουαρδιολα λοιπόν, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του 2020 κόντρα στην Έβερτον μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και σχολίασε: «Νομίζω πως την δεκαετία που πέρασε ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε θέμα πόντων, γκολ, σε όλα, ακόμα και σε τίτλους. Επομένως να δώσουμε συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Σίτι.

Πρέπει να αναλύουμε την κάθε μέρα εδώ και αφού το κάνουμε, να δούμε και την τελευταία δεκαετία και τι έχει συμβεί από τότε. Ειδικά από την ημέρα που ήρθαν οι άνθρωποι από το Άμπου Ντάμπι και ανέλαβαν την ομάδα, αγόρασαν καλούς παίκτες, σπουδαίους προπονητές και αύξησαν το προσωπικό».

Όσο για το 2019 είπε: «Μπορεί κοιτάζοντας τώρα τη βαθμολογία να μην είμαστε ευχαριστημένοι, ωστόσο η χρονιά ήταν εξαιρετική για εμάς, πήραμε 4 τίτλους. Μπορεί να έχουμε δυσκολευτεί σε κάποια παιχνίδια αλλά γενικά η χρονιά ήταν πολύ καλή! Παλεύουμε με τα "θηρία" εδώ στην Αγγλία, τα μεγαλύτερα κλαμπ με την σπουδαιότερη ιστορία. Και καταφέραμε την τελευταία 10ετια να γίνουμε κι εμείς ένα από αυτά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα