Τρολάρισμα... ολκής στην Τότεναμ με κορυφαίο φορ τον Κράουτς! (pic)

Gazzetta team
Τρολάρισμα... ολκής στην Τότεναμ με κορυφαίο φορ τον Κράουτς! (pic)

bet365

Διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καλύτερο φορ της δεκαετίας διενήργησαν τα «σπιρούνια» και ο Κράουτς «πάτησε» τον Κέιν με διπλάσιες ψήφους!

Build A Bet στο Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Όταν αφήνεις κάποια πράγματα τελείως... στην τύχη, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για το αποτέλεσμα...

Στην Τότεναμ, πολύ φυσιολογικά, αποφάσισαν να δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να αποφασίσει ποια ήταν η καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας.

Η διαδικασία έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού των «σπιρουνιών» στο Twitter επιλέγοντας σε κάθε θέση έναν παίκτη ανάμεσα σε διαφορετικούς υποψήφιους.

Για την επίθεση λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι ήταν ο Ζερμέν Ντεφόε, ο Πίτερ Κράουτς και ο Χάρι Κέιν.

Η απάντηση για κάθε οπαδό είναι εύλογη... Με 181 γκολ σε 277 εμφανίσεις δεν τον στέλνεις στην δεύτερη θέση... Πόσο μάλλον με ποσοστό 32% έναντι του 61% που είχε ο Πίτερ Κράουτς!

Η ομάδα μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα αναρωτήθηκε για την «ύποπτη» κίνηση στον λογαριασμό της.

Φυσικά, ασχολίαστο το όλο συμβάν δεν άφησε και ο ίδιος ο Πίτερ Κράουτς, ο οποίος αστειευόμενος είπε: «Είμαστε κοντά, αλλά ο Χάρι έχει το πλεονέκτημα, για μένα».

Τα σχόλια από κάτω έπεσαν βροχή και, επειδή κυριαρχούσαν πανηγυρισμοί και γκολ του Κράουτς με την φανέλα της Λίβερπουλ, είναι μάλλον εμφανές ότι οπαδοί των «κόκκινων» μπήκαν και... κατέστρεψαν την ψηφοφορία.

Για την ιστορία, ο Κράουτς έπαιξε σε 93 παιχνίδια με την Τότεναμ και σκόραρε 24 γκολ την διετία 2009-11.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα