Λίβερπουλ: Το +13 με Κλοπ η μεγαλύτερη διαφορά “χειμώνα” στην Αγγλία

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Το +13 με Κλοπ η μεγαλύτερη διαφορά “χειμώνα” στην Αγγλία

bet365

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει διαφορά 13 βαθμών στην κορυφή της Premier League και με ματς λιγότερο, τη μεγαλύτερη απόσταση που είχε ποτέ πρωτοπόρος στο αγγλικό πρωτάθλημα την Πρωτοχρονιά.

Ασταμάτητη προς τον τίτλο βαδίζει η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε και της Γουλβς με 1-0 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Premier League με 13 βαθμούς διαφορά από τη 2η Λέστερ. Μάλιστα οι «Ρεντς» του Γιούργκεν Κλοπ έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Αυτή η διαφορά των 13 βαθμών στην κορυφή (λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει και το ένα ματς που δεν έχει δώσει) είναι η μεγαλύτερη που είχε ποτέ ομάδα στην κορυφή της Premier League την Πρωτοχρονιά.

Η δεύτερη καλύτερη επίδοση ήταν πάλι από τη Λίβερπουλ του Νταλγκλίς το 1988 όταν βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Πρωτοχρονιά με 13 βαθμούς διαφορά με τον ίδιο αριθμό αγώνων με τους υπόλοιπους.

Με 12 βαθμούς διαφορά την Πρωτοχρονιά βρίσκονταν στην κορυφή του πίνακα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1994 και η Μάντσεστερ Σίτι το 2018, ενώ με 11 βαθμούς διαφορά στην κορυφή της Premier League βρίσκονται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι το 2001 και το 2006 αντίστοιχα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα