Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Μάζεψε δυνάμεις και τώρα... τρέχει (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Μάζεψε δυνάμεις και τώρα... τρέχει (vid)

bet365

Ο Αγουέρο επέστρεψε στα γκολ, ο Ντε Μπρόινε δεν σταματά να μοιράζει ασίστ και η Σίτι πήρε νίκη και δυνάμεις απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), για να κυνηγήσει όσο περισσότερο μπορεί την άπιαστη Λίβερπουλ στην κορυφή.

Εχθρός του κακού είναι το χειρότερο. Η Μάντσεστερ Σίτι μετέβη από το ένα στο άλλο σε πολλά σημεία της φετινής σεζόν, αφήνοντας την Λίβερπουλ να κάνει όνειρα τίτλου προτού καν να αλλάξει ο χρόνος. Στο τελευταίο ματς της δεκαετίας στην Premier League και λίγο πριν εγκαινιαστεί εκείνη του 2020, η Σίτι μπορούσε μόνο να φτιάξει τα πράγματα. Και το έκανε, απέναντι στην αξιόμαχη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), στην 100η νίκη του Πεπ Γκουαρντιόλα ως προπονητής των Πολιτών στο πρωτάθλημα.

Αφού γλίτωσε το γκολ του Μουσέτ στο 23', με τον Γάλλο στράικερ να υποδεικνύεται από το VAR σε θέση οφσάιντ, η Σίτι πήρε την τελική δόση αυτοπεποίθησης για να κυριαρχήσει στο ματς. Εκφραστής της ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ μετά τις 2 Νοεμβρίου, κάνοντας το 1-0 στο 52' κι έτσι έχει, πλέον, σκοράρει κόντρα σε κάθε μία από τις 33 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην Premier, πλην της Μπόλτον. Στο ρόλο δημιουργού, ο γεννημένος με... μπαγκέτα στο χέρι μαέστρος της Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, με την 13η ασίστ του φέτος, ο οποίος φόρεσε και την ταμπέλα του σκόρερ στο 82' για να τελειώσει το ματς πριν την ώρα του.

Έτσι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα αποχαιρετά το 2019 με εύθυμη νότα και παίρνει τις τελευταίες της ανάσες, πριν αρχίσει το καθοριστικό κυνήγι για τον τίτλο, που από το -14 (-17 αν νικήσει η Λίβερπουλ στο ματς που της λείπει) φαντάζει η πιο αδύνατη αποστολή στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Γκαρσία, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα (62' Γκουντογκάν), Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ (87' Ζεσούς), Αγουέρο (81' Φόντεν).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ο' Κόνελ, Ίγκαν, Μπάσαμ, Στίβενς, Φλεκ, Νόργουντ, Μπέσιτς, Μπάλντοκ, Ρόμπινσον (59' ΜακΓκόλντρικ), Μουσέ (83' Σαρπ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα