Γουέστ Χαμ: Μόγιες ή Άλαρνταϊς ο αντικαταστάτης του Πελεγκρίνι

Γουέστ Χαμ: Μόγιες ή Άλαρνταϊς ο αντικαταστάτης του Πελεγκρίνι

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ: Μόγιες ή Άλαρνταϊς ο αντικαταστάτης του Πελεγκρίνι

bet365

Άνθρωπο ειδικών αποστολών ή τον πρώην προπονητή τους φαίνεται πως θα διαλέξουν τα «σφυριά» για τον πάγκο τους.

Build A Bet στο Λίβερπουλ - Γουλβς. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+


Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι αποτελεί παρελθλόν από την Γουέστ Χαμ έπειτα την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τις... αλλαγές της Λέστερ.

Η διοίκηση των Λονδρέζων έκανε πράξη αυτό που από καιρό κυκλοφορούσε ως φήμη και απομάκρυνε από τον πάγκο της τον Χιλιανό τεχνικό, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει σε κάτι το αξιοσημείωτο την ομάδα, παρά τις ακριβές μεταγραφές και τα μεγαλεπίβολα σχέδια.

Πλέον η Γουέστ Χαμ (17η με 19 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο από τις ουραγούς Άστον Βίλα, Γουότφορντ και Νόριτς) είναι στην αναζήτηση προπονητή και, όπως αναφέρει η βρετανική «Mirror», θα κινηθεί για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο πρώην τεχνικός των Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξαναπεράσει από την ομάδα του Λονδίνου, καθώς την οδήγησε από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2018 στην 13η θέση της Premier League ενώ, έκτοτε δεν έχει αναλάβει κάποιον σύλλογο.

Το όνομά του είχε «παίξει» έντονα και για την Έβερτον, ωστόσο τα «ζαχαρωτά» συμφώνησαν με τον Κάρλο Αντσελότι κι έτσι οι φήμες για επικείμενο ραντεβού μεταξύ της ομάδας και του Σκωτσέζου manager είναι έντονες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει τους Σαμ Άλαρνταϊς, Τόνι Πιούλις και Κρις Χούτον ως πιθανός λύσεις για την Γουέστ Χαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα