Νόριτς - Τότεναμ 2-2: Εβαλε... φρένο στους Spurs (vid)

Νόριτς - Τότεναμ 2-2: Εβαλε... φρένο στους Spurs (vid)

Gazzetta team
Νόριτς - Τότεναμ 2-2: Εβαλε... φρένο στους Spurs (vid)

bet365

H Τότεναμ τα βρήκε σκούρα στο Carrow Road, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην ουραγό Νόριτς κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την τετράδα. Μεγάλη νίκη η Λέστερ.

Η Τότεναμ δεν ήταν πειστική στο Carrow Road, η τύχη δεν ήταν σύμμαχος και άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα. Οι Spurs παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην ουραγό Νόριτς και βρίσκονται στο -2 από την τετράδα, αντίθετα τα «Καναρίνια» που έκαναν από τα καλύτερα φετινά τους ματς είναι στο -6 από τη ζώνη παραμονής.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, αλλά στο σουτ του Ντέλε Άλι ο Κρουλ αντέδρασε εντυπωσιακά. Η Τότεναμ είχε το πάνω χέρι, αλλά σε ακόμα μια καλή ευκαιρία ο Κέιν νικήθηκε από τον Κρουλ. Η Νόριτς ανέβασε ρυθμό μετά το τέταρτο και στο 18' άνοιξε το σκορ, όταν από λάθος της άμυνας ο Βράνσιτς πέτυχε το 1-0. Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τους Σπερς, όταν στο 33' ο Πούκι πανηγύρισε για... λίγο το δεύτερο γκολ. Ωστόσο, το VAR είδε τα... χιλιοστά που ο Φινλανδός ήταν πιο μπροστά και ακυρώθηκε το τέρμα.

Η Τότεναμ μπήκε ορεξάτη στην επανάληψη και στο 55' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ερικσεν ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και πέτυχε το 1-1. Ηταν το 23ο του γκολ με τους Spurs έξω από την περιοχή και το 8ο φάουλ του. Η Νόριτς δεν επηρεάστηκε και με σύμμαχο την... τύχη πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 61' ο Αλντερβάιρελντ έδιωξε και ο Οριέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε ένα από τα πιο... τρελά αυτογκόλ της σεζόν! Η Τότεναμ αύξησε την πίεση της και στο 83' κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Κέιν άδειασε τον Zίμερμαν, ανατράπηκε και από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-2. Εφτασε τα 136 γκολ στις 200 συμμετοχές του στην Premier League και μόνο Σίρερ, Αγουέρο έχουν περισσότερα (145 και 136 αντίστοιχα).

Νόριτς: Κρουλ, Χάνλεϊ, Zίμερμαν, Λιούις, Άαρονς, Βράνσιτς (75' Τρίμπουλ), Τετέι (86΄Καντγουελ), Στίπερμαν (70'ΜακΛιν), Ερνάντες, Μπουεντία, Πούκι

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν (46' Μόουρα), Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Φόιθ (46' Σάντσες), Έρικσεν, Αλι, Ντομπελέ, Λο Σέλσο (74 Λαμέλα), Σεσενιό, Κέιν

Πίσω στις νίκες η αλλιώτικη Λέστερ

Οι δύο ήττες με κάτω τα χέρια στα ντέρμπι με Λίβερπουλ και Σίτι, η συσσώρευση αγώνων μέσα στις γιορτές, έδωσαν ουκ ολίγες αφορμές στον Μπρένταν Ρότζερς για ανανέωση. Απέναντι στην Γουέστ Χαμ, η αλλαγμένη κατά τα 9/11 Λέστερ σε σχέση με το ματς κόντρα στους Reds, φάνηκε να το χρειαζόταν και πήρε το μάξιμουμ. Νίκη με 2-1 για τις Αλεπούδες στο «Olympic Stadium» του Λονδίνου, με τους νεαρούς να αρπάζουν την ευκαιρία και να πρωταγωνιστούν. Ο Ιεανάτσο σκόραρε ξανά, ανοίγοντας το σκορ στο 40’, συμμετέχοντας στο 5ο του γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, όμως το ημίχρονο βρήκε τα Σφυριά να ισορροπούν χάρη στο γκολ του Φορνάλς στο 45’, ο οποίος έγινε ο Νο151 διαφορετικός σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, κατά δύο περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα.

Τελικά, τη λύση έδωσε ο μοιραίος του πρώτου μέρους, Ντεμαράι Γκρέι. Ήταν εκείνος που έβαλε ξανά μπροστά τη Λέστερ στο 56’, έχοντας χάσει πρώτα πέναλτι στο 12’ και έγινε ο τρίτος στην ιστορία του συλλόγου που καταφέρνει κάτι τέτοιο σε ένα ματς Premier League, μετά τους Βάρντι και Φέντομ.

Έτσι, η ομάδα του Ρότζερς επέστρεψε στις νίκες και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση, στο +4 από τη Σίτι και στο -10 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Αντιθέτως, η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς και η θέση του Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι πιο επισφαλής από ποτέ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα