Φουλ της... Σίτι η ενδεκάδα της 10ετίας για τον Κράουτς! (pic)

Gazzetta team
Φουλ της... Σίτι η ενδεκάδα της 10ετίας για τον Κράουτς! (pic)

bet365

Ο πρώην επιθετικός, μεταξύ άλλων, των Λίβερπουλ και Στόουκ Σίτι ξεχώρισε την καλύτερη σύνθεση της 10ετίας της Premier League και μέσα σε αυτήν είναι πέντε πάικτες των «πολιτών».

Build A Bet στο Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Μιας και κλείνει όχι απλά μια χρονιά, αλλά μια δεκαετία με τον αποχαιρετισμό του 2019, αρκετοί πρωταγωνιστές των γηπέδων έχουν κληθεί να ξεχωρίσουν στιγμές και παίκτες από τα 10's.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Πίτερ Κράουτς, ο οποίος αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος» τόσο της Λίβερπουλ, της Στόουκ Σίτι όσο και της εθνικής Αγγλίας στην καριέρα του.

Ο υψηλόσωμος φορ παρέθεσε την δική του καλύτερη ενδεκάδα, έπειτα από ερώτημα βρετανικής ιστοσελίδας και το αποτέλεσμα ήταν, στην πλειονότητα, «γαλάζιο». Σημειώνεται πάντως, ότι βάσει τίτλων στην δεκαετία που πέρασε, πιο επιτυχημένη ομάδα στο Νησί ήταν η Τσέλσι.

Βίνσεντ Κομπανί, Κάιλ Γουόκερ, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα και Κουν Αγουέρο είχαν την τιμητική τους για τον Κράουτς, ενώ δύο παίκτες διάλεξε από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Πρόκειται για τους Νταβίντ Ντε Χέα και Γουέιν Ρούνεϊ. Τέλος, μόλις ένας παίκτης προέρχεται από την Λίβερπουλ και είναι ο Στίβεν Τζέραρντ ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθέτησε τον Χάρι Κέιν.

Δείτε αναλυτικά την ενδεκάδα της δεκαετίας, σύμφωνα με τον Πίτερ Κράουτς:

Peter Crouch has picked his team of the decade! Who would make your XI? #teamofthedecade #PremierLeague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail Sport (@mailsport) στις

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα