Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Γκέλα, γκάφα, σφαλιάρα (vid)

Gazzetta team
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Γκέλα, γκάφα, σφαλιάρα (vid)

bet365

Ο Ντε Χέα την πρόδωσε με χοντρή γκάφα, κανείς δεν την έκανε να δείχνει απειλητική επιθετικά και η Γιουνάιτεντ υπέπεσε σε γκέλα ολκής από την ψυχωμένη ουραγό Γουότφορντ (2-0), πηγαίνοντας βήματα πίσω.

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ντέρμπι αποτελεί ήδη ανάμνηση. Η παροιμιώδης ανικανότητα της να επικρατήσει κόντρα σε ομάδες που της δίνουν την κατοχή της μπάλας την έχει σταμπάρει ανεπανόρθωτα επί ημερών Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, χάνοντας τα τελευταία 16 από τα 17 ματς στην Premier League με σχετική υπεροχή. Στον εν λόγω κατάλογο παιχνιδιών ανήκει πλέον, και η αναμέτρηση κόντρα στην Γουότφορντ, στην οποία το πρόσωπο των Κόκκινων Διαβόλων ήταν πιο... όσιο από ποτέ, χαρίζοντας την δεύτερη νίκη στην ουραγό της Premier League.

Το έλλειμμα δημιουργικού χαφ έκανε και πάλι τρανταχτή την ύπαρξη του, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να φτάσει στα καρέ του Φόστερ σε ελάχιστες περιπτώσεις υπό ευνοϊκές προϋποθέσεις, αλλά όταν το κατάφερε πέταξε τις ευκαιρίες στα σκουπίδια. Το προβάδισμα δεν ήρθε ποτέ στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Λίνγκαρντ, ο οποίος έσκαψε υπέρ το δέον την μπάλα στο τελείωμα του απέναντι από τον Βρετανό κίπερ και τελικά εκείνος που πρόδωσε τους Κόκκινους του Μάντσεστερ ήταν το Νο1 της ομάδας. Ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέπεσε σε τεράστια γκάφα στο 52', αφήνοντας την μπάλα να χαθεί μέσα από τα χέρια του στο σκαστό σουτ του Σαρ και έκανε το 6ο του λάθος που οδηγεί σε γκολ από την έναρξη της περσινής σεζόν, επίδοση αρνητικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Αυτή η φάση σήμανε κατάρρευση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γουαν-Μπισάκα έκανε ένα επικίνδυνο τάκλιν εντός περιοχής, ανέτρεψε τον Ντουκουρέ και ο Τρόι Ντίνεϊ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Χόρνετς, σκοράροντας για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε εντός κόντρα στην Γιουνάιτεντ, πάντα από πέναλτι. Κι όχι μόνο, αφού όταν ο ίδιος σκοράρει, η Γουότφορντ μετρά 9 νίκες και μία ισοπαλία σε δέκα παιχνίδια. Ο οιωνός, λοιπόν, εκπληρώθηκε και πάλι, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν νίκη που τους έφερε στην ιοσβαθμία με την Νόριτς στους 12 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να παλεύει με τους «δαίμονες» της, δειλιάζοντας να κάνει το καθοριστικό βήμα Ευρώπης.

Γουότφορντ (4-2-3-1): Φόστερ, Μαριάπα, Κάθκαρτ, Φεμένια, Καμπασέλε, Ντεουλοφέου, Ντουκουρέ (69' Σαλομπά), Χιουζ, Σαρ, Καπού (87' Σαξές), Ντίνεϊ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουαν-Μπισάκα, Λίνγκαρντ (64' Πογκμπά), Τζέιμς (58' Γκρίνγουντ), ΜακΤόμινεϊ (72' Μάτα), Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα