Έσπασε ρεκόρ 72 χρόνων η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (vids)

Έσπασε ρεκόρ 72 χρόνων η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (vids)

Gazzetta team
Έσπασε ρεκόρ 72 χρόνων η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (vids)

bet365

Οι «λεπίδες» πέρασαν αλώβητες και νικήτριες και από το Amex Stadium το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να έχουν αποφύγει την ήττα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους στον πρώτο γύρο, ως νεοφώτιστες!

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τρένο με προορισμό τον... ουρανό!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φέτος έχει βαλθεί να... τρελάνει τους απανταχού φιλάθλους καθώς, φτάνοντας μια «ανάσα» από την Boxing Day οι «ροσονέρι» βρίσκονται μόλις έναν βαθμό από την τετράδα και διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (16) μετά τις δύο πρώτες Λίβερπουλ και Λέστερ (14).

Η αξιοθαύμαστη ομάδα του Κρις Βάιλντερ κατάφερε να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Μπράιτον το απόγευμα του Σαββάτου, χάρη στο γκολ του Μακ Μπέρνι στο 23' και αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στην Premier League στα συνολικά εννέα αήττητα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος μακριά από το «Μπράμαλ Λέιν».

Η εκπληκτική της αυτή απόδοση την τοποθετεί σε ένα εξαιρετικό «κάρδο» επιτευγμάτων, καθώς είναι η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα μετά την σεζόν 1947/48 και την Μπέρνλι, που έχει καταφέρει σε εννέα εναρκτήρια παιχνίδια εκτός έδρας να κρατήσει το αήττητο.

Προ 72 χρόνων η Μπέρνλι το είχε καταφέρει για 10 ματς, ωστόσο μάλλον το ρεκόρ θα μείνει σε αυτήν, καθώς η επόμενη «μάχη» της Σέφιλντ μακριά από το σπίτι της είναι στο Έτιχαντ απέναντι στην Σίτι, στις 29 Δεκεμβρίου και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της, αν και οι «πολίτες» φέτος μετρούν ήδη δύο ήττες στο Μάντσεστερ...

Δείτε σε βίντεο τα highlights από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα