Η Σάλτσμπουργκ «τρολάρει» την Λίβερπουλ με... μελλοντικές μεταγραφές! (pic)

Η Σάλτσμπουργκ «τρολάρει» την Λίβερπουλ με... μελλοντικές μεταγραφές! (pic)

Gazzetta team
Η Σάλτσμπουργκ «τρολάρει» την Λίβερπουλ με... μελλοντικές μεταγραφές! (pic)

bet365

Η Λίβερπουλ έχοντας ήδη τρεις παίκτες στο ρόστερ της που προέρχονται από την αυστριακή ομάδα, έγιναν αντικείμενο... απορίας των «ταύρων» ποιοι θα συμπληρώσουν την πεντάδα ποδοσφαιριστών που θα κάνουν το ίδιο δρομολόγιο.

Ο Τακούμι Μιναμίνο αποτελεί και επίσημα πλέον παίκτη της Λίβερπουλ, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί με τους «κόκκινους» από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Όπως φαίνεται η Σάλτσμπουργκ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την αγγλική ομάδα καθώς, πέρα από την πολύ άμεση ολοκλήρωση του deal για τον Ιάπωνα εξτρέμ, στα social media της αναφέρεται συνεχώς σε αυτήν, με την τελευταία ανάρτησή της να περιέχει και αρκετή δόση χιούμορ.

Οι τωρινοί παίκτες της Λίβερπουλ Ναμπί Κεϊτά και Σαντιό Μανέ αποτελούν πρώην ποδοσφαιριστές της αυστριακής ομάδας και, τοποθετώντας τους σε μια σειρά μαζί με τον Μιναμίνο και δύο ακόμα... απρόσωπες φιγούρες, αναρωτιέται, ποιοι θα είναι οι επόμενοι παίκτες που θα καταλήξουν στο Μέρσεϊσαϊντ.

Πάντως, καθώς φαίνεται αυτός που έχει σειρά να πει «αντίο» στο Σάλτσμπουργκ θα έχει κατεύθυνση για άλλη πόλη της Αγγλίας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα