Άρσεναλ: Ανέβαλε την συνέντευξη Τύπου λόγω... Αρτέτα

Gazzetta team
Άρσεναλ: Ανέβαλε την συνέντευξη Τύπου λόγω... Αρτέτα

bet365

Μετάθεση μιας ημέρας υπέστη η καθιερωμένη συζήτηση του προπονητή με τους δημοσιογράφους στην Άρσεναλ ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην Έβερτον.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο πλησιάζει η στιγμή της ανακοίνωσης του Μίκελ Αρτέτα ως νέου προπονητή της Άρσεναλ.

Ο Ισπανός νυν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι και πρώην ποδοσφαιριστής των Άρσεναλ και Έβερτον, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Κανονιέρηδες και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν ότι θα είναι και στον πάγκο των Gunners ήδη από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στα «ζαχαρωτά».

Ένα συμβάν που έρχεται να επιβεβαιώσει την όλη συζήτηση, είναι η μετάθεση της προγραμματισμένης για σήμερα συνέντευξης Τύπου της Άρσεναλ ενόψει του ματς του Σαββάτου, για την Παρασκευή.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτή η αναβολή οφείλεται στο ότι στο Λονδίνο θέλουν να ολοκληρώσουν με κάθε επισημότητα την συμφωνία με τον Αρτέτα και κατόπιν να μπουν στα διαδικαστικά της επικείμενης αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα