Ντέρμπι του Μάντσεστερ: Δυο μεγάλες «μάχες» στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Gazzetta team
Ντέρμπι του Μάντσεστερ: Δυο μεγάλες «μάχες» στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

bet365

Ακόμα δυο μεγάλα ντέρμπι του Μάντσεστερ στο πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τις δύο ομάδες της πόλης να συγκρούονται σε διπλό ημιτελικό στο Carabao Cup!

Η κλήρωση των «4» του Λιγκ Καπ έφερε αντιμέτωπες τις δύο «μισητές» συμπολίτισσες του Μάντσεστερ, μετά τις προκρίσεις που πανηγύρισαν το βράδυ της Τετάρτης.

Η Γιουνάιτεντ μέσα σε 11 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε εύκολα στο τελικό 3-0 απέναντι στην Κόλτσεστερ, ενώ, η Σίτι επιβλήθηκε πολύ δύσκολα 3-1 της Όξφορντ.

Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι του Μάντσεστερ μετά την πρόσφατη μονομαχία τους για το πρωτάθλημα, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 με εντυπωσιακή εμφάνιση, έμαθαν ότι θα παίξουν άλλες δυο φορές φέτος για το Λιγκ Καπ - πέρα από το ματς του δεύτερου γύρου στο Etihad - με φόντο τον τελικό!

Τα παιχνίδια θα προγραμματιστούν για τις εβδομάδες της 6ης και της 27ης Ιανουαρίου, ενώ, το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό της Λέστερ με την Άστον Βίλα. Πρόκριση εις βάρος της Έβερτον στα πέναλτι για τις «αλεπούδες», τη... δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ διέλυσαν οι «χωριάτες» με το τελικό 5-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα